Celem kursu jest zdobycie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu kuchni bankietowej z zagadnieniami jak podawać i przygotowywać potrawy dla dużej grupy konsumentów. Przedmiotem kursu będą dania w szerokim asortymencie podawane porcjowo podczas bankietów czy na cateringach.
Kurs będzie wzbogacony o język angielski (32 godz.) dla każdej grupy z zakresu słownictwa zawodowego związanego z kursem kucharskim.
GRUPA I
Kurs kucharski – kuchnia cateringowo-bankietowa
16. Marzec sobota
17. Marca niedziela
23. Marca sobota
24. Marca niedziela
13. Kwietnia sobota
14. Kwietnia niedziela
20. Kwietnia sobota
21. Kwietnia niedziela
Język angielski w zawodzie kucharza
18.-19. Maja
25.-26. Maja
GRUPA II
Język angielski w zawodzie kucharza
13.-14. Kwietnia
20.-21. Kwietnia
Kurs kucharski – kuchnia cateringowo-bankietowa
18. Maj sobota
19. Maja niedziela
25. Maja sobota
26. Maja niedziela
08. Czerwca sobota
09. Czerwca niedziela
15. Czerwca sobota
16. Czerwca niedziela