Kurs kucharski - ryby i owoce morza w kuchni polskiej 2010

 

 

 

 

 

Program zajęć obejmuje zagadnienia:

 techniki kulinarne dot. przyrządzania ryb i owoców morza,

 vademecum wiedzy na temat produktów wykorzystywanych w kuchni,

 techniki sporządzania ryb i owoców morza.

 

 

 

 

 

 

 

 



Kurs kucharski - ryby i owoce morza w kuchni polskiej 2010


Zobacz gdzie znajduje się SZKOŁA JĘZYKOWA

 

Sala nr 9



GRUPA II


03.07.2010r. Sobota

04.07.2010r. Niedziela



26.06.2010r. Sobota

27.06.2010r. Niedziela

Język angielski w zawodzie kucharza



GRUPA I

12.06.2010r. Sobota

13.06.2010r. Niedziela



19.06.2010r. Sobota

20.06.2010r. Niedziela

Język angielski w zawodzie kucharza



Kurs kucharski - ryby i owoce morza w kuchni światowej 2011