Kurs kucharski; kuchnia cateringowo-bankietowa II EDYCJA

Celem kursu jest zdobycie wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu kuchni bankietowej z zagadnieniami jak podawać i przygotowywać potrawy dla dużej grupy konsumentów. Przedmiotem kursu będą dania w szerokim asortymencie podawane porcjowo podczas bankietów czy na cateringach.

Kurs będzie wzbogacony o język angielski (32 godz.) dla każdej grupy z zakresu słownictwa zawodowego związanego z kursem kucharskim.

GRUPA I

Kurs kucharski – kuchnia cateringowo-bankietowa
16. Marzec sobota

17. Marca niedziela

23. Marca sobota

24. Marca niedziela

13. Kwietnia sobota

14. Kwietnia niedziela

20. Kwietnia sobota

21. Kwietnia niedziela

Język angielski w zawodzie kucharza
18.-19. Maja

 

25.-26. Maja

 

GRUPA II

Język angielski w zawodzie kucharza
13.-14. Kwietnia

20.-21. Kwietnia


Kurs kucharski – kuchnia cateringowo-bankietowa
18. Maj sobota

19. Maja niedziela

25. Maja sobota

26. Maja niedziela

08. Czerwca sobota

09. Czerwca niedziela

15. Czerwca sobota

16. Czerwca niedziela