Praktyczna nauka zawodu

Praktyczna nauka zawodu

 

Kierownik Szkolenia Praktycznego: DOBROSŁAWA KOWALSKA
telefon: (0 22) 810-88-87
e-mail: praktyka.zawodowa.zsgh@eduwarszawa.pl 



 

MIEJSCA PRAKTYK:

  • hotele cieszące się współcześnie najwyższą renomą i bogatą historią: Bristol, Le Regina, Marriott, Sheraton, Westin, InterContinental, Mercure Centrum, Mercure Grand, Hilton, Golden Tulip, Best Western Hotel Felix,

  • restauracje nagrodzone gwiazdką bądź sztućcami czerwonego przewodnika Michelin Main Cities of Europe i czapkami żółtego przewodnika Gault & Millau: Atelier Amaro, Belvedere, Brasserie Warszawska, Ale Gloria, La Rotisserie, Signature, Winosfera, Eliksir,
  • Cukiernia Batida, Cukiernia Przemysłową, Cafeteria Meryk, firma Jas-pol, firma Auchan (objęła patronatem klasy cukiernika i piekarza).

Uczniowie, którzy mają ukończone 18 lat oraz dobre wyniki nauczania mogą ubiegać się o możliwość odbycia praktyk ZAGRANICZNYCH:

 W sieci hoteli katalońskich - Praktyki w Hiszpanii

 

 - Praktyki we Włoszech

 

- Praktyki  w Grecji

 



WSZYSCY uczniowie z naszej szkoły odbywają praktyki zawodowe
w renomowanych hotelach i restauracjach w Warszawie. 

     
       
       
       

 

POKAZY, WYCIECZKI, SPOTKANIA organizowane dla klas TGH, BSIS

Hotel Intercontinental // Hotel Le Regina // Hotel Marriott // Sodexo Polska // BZ WBK
// Louvre Hotels // Hotel Radisson Blu // Prezentacje hoteli 2011/2012